Bemutatkozás

Főoldal / Bemutatkozás

Bemutatkozás

1997 új hegesztés- technikai cég alakult

1997 a Welding 2000 Kft. megalakulásának éve. Debreceni vállalkozásunk kezdetben kizárólag hegesztőgépek és hegesztőanyagok kereskedelmével foglalkozott, melyet addig fejlesztett, hogy mára a világ egyik legnagyobb, és biztosan a legismertebb hegesztéstechnikai gyártójának, az ESAB-nak legnagyobb magyarországi viszonteladója és márkaszervize lett.

Bemutatkozás

2002 műszaki gázcsere telep nyílt

2002-ben A SIAD Hungary Kft-vel karöltve műszaki gázok /hegesztési és laborgázok/ forgalmazását kezdtük meg.

A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte. Megnövekedett raktárral, raktárkészlettel és gépszervizzel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Orbitális hegesztő-, láng- és plazmavágó automaták szerelését, telepítését is végezzük. Számos fedett ívű automata beüzemelése történt már munkatársaink segítségével. Egyedi igények esetén elektronikai panelek tervezését és gyártását is vállaljuk.

2012 magas színvonalú szerviztevékenység

2012-ben indítottuk be országos szinten is kiemelten magas szinvonalú szerviztevékenységünket. Felkészült, megbízható szaktudással rendelkező kollégáink az ESAB gépek garanciális karbantartásán és javításán kívül más gyártók termékeivel /a hagyományos trafós gépektől a legmodernebb inverteres berendezésekig/ is foglakoznak.

2014-ben a Welding 2000 Kft létrehozta új divizióját, a rozsdamentes anyagok kis- és nagykereskedelmét.

A 2017-es  év is változásokat hozott! Átköltöztünk az új épületünkbe, ahol még nagyobb teret kapott a szerviz tevékenységünk, illetve nagyobb raktárkészlettel várjuk a patrnereinket, érdeklődőket. Elkezdtük weboldalunk, webáruházunk előkészületeit, hogy a korunk elvárásainak teljes körűen megfeleljünk. Folyamatosan bővítjük termékeink listáját.  


Forgalmazott termékek

 

  • hegesztőgépeket,
  • hegesztési hozaganyagokat (hegesztőhuzalok, elektródák, rozsdamentes és vegyes kötésekhez is alkalmas hegesztőanyagok raktárról),
  • egyéb hegesztéstechnikai termékeket,
  • csiszolástechnikai termékeket (vágó- és tisztító-, furatcsiszoló és köszörű- korongok),
  • műszaki gázokat (SIAD),
  • kenőanyagokat (olajok, zsírok),
  • munkavédelmi eszközöket (hegesztőpajzsok, szemüvegek, védőüvegek, munkavédelmi és hegesztő ruházat, cipők)
  • kötőelemeket (csavarok, dübelek, szegek...), 
  • Fiskars termékeket.
Forgalmazott termékek