... mert tudjátok, a fű zöld...
...JÓVAL
.
Kilenc nagy céget ültettek egy asztalhoz Debrecenben

Kilenc nagy céget ültettek egy asztalhoz Debrecenben

"A Debreceni Szakképzési Centrum, annak érdekében hirdette meg a szakképzési szakmai konzultáció programját, hogy mind nagyobb létszámban és jobb minőségben képezzen szakembereket. A program lényege, hogy ágazatonként egy asztalhoz ülnek a szakképző intézmények és a cégek képviselői azzal a céllal, hogy időről időre áttekintsék az ágazati szakképzést érintő legfontosabb kérdéseket.    A január 25-i kerekasztal résztvevői voltak: Gabó 2000 Fémszerkezetgyártó, Hőkezelő és Építőipari Szolgáltató Kft, FAG Magyarország Ipari Kft, Grampet Debreceni Vagongyár Kft, HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt, MANZ Hungary Gépgyártó Kft, InterTanker Zrt, Welding 2000 KFT, ThyssenKrupp, PLASTIC-FORM Kft. Azt tekintették át, milyen nehézségek és lehetőségek vannak az ágazatban, az ágazati szakképzésben, hogyan alakul a gyakorlati képzés, a duális képzés és az iskolai tanműhely, milyen a szakmai tanárok, szakoktatók felkészültsége, hogyan lehet a szakmai tanárok felkészültségét támogatni a cégek részéről, milyen képzési, továbbképzési lehetőségek vannak."- forrás civishir.hu

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.