... mert tudjátok, a fű zöld...
...JÓVAL
.
hegesztéstechnikai szakkönyvek

Hegesztéstechnikai "Bibliák"

A mai napig leginkább kereset és használt, valamint véleményünk szerint a legjobban használható hegesztéstechnikával, hegesztéssel kapcsolatos tudni valókkal foglalkozó szakkönyvek kerülnek a repertoárunkba.

E könyvek iránti érdeklődés a mai napig sem szűnt meg. A hegesztéssel foglalkozó szakemberek, a szakmérnök képzésben részvevők számára a napi munkájukhoz is elengedhetetlennek tartják.

Úgy éreztük, hogy szükséges megosztani és lehetőséget adni a látogatóinknak, hogy elérjék és igény szerint meg is vásárolhatják az általunk is nagy becsben tartott könyveket.

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.