SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Főoldal / Szerviz

Welding 2000 kft szerviz szolgáltatása

Welding 2000 kft szerviz szolgáltatása


Hegesztő-, vágógépek és hegesztőpisztolyok szakszervize

 

Hegesztőgépek validálása, kalibrálása, biztonságos működésének felülvizsgálata (Biztonsági Felülvizsgálat - HBSZ 8.1), érintésvédelmi felülvizsgálata.

ESAB és WELD-IMPEX hegesztő- és vágógépek akkreditált, garanciális és garancia időn túli hivatalos márkaszervize vagyunk.

A hegesztőgépek javítását meghibásodástól függően akár az Önök telephelyén, nagyobb hibák esetén szervizünkbe beszállítva végezzük el.

Előfordul, hogy sajnos már nem javíthatóak a régi, több tíz éves hegesztőgépek. Nincs hozzájuk, vagy csak nagyon drágán fellelhető a megfelelő alkatrész, ami által egy új hegesztőgép árához képest a javítási költség indokulatlanul magas lenne. Ilyen esetekben nem javasoljuk a javítást, hanem az elromlott készülékhez hasonló vagy jobb adottságokkal rendelkező új hegesztőgépet ajánlunk. Kínálatunkban található olcsóbb gyártmányú, valamint a profeszionális, ipari felhasználásra is alkalmas ESAB hegesztőgépek is. 

 

 

Szervizünkben bármilyen típusú hegesztő berendezés, előtoló, illetve hozzá tartozó munkakábel (AFI, AWI pisztoly) javítását vállaljuk.

Vállajuk még a nálunk vásárolt hegesztőberendezések, plazma- és lángvágó automaták üzembe helyezését, használatának oktatását.

Fontos megemlíteni a karbantartási szolgáltatásunkat és az ez által biztosított előnyöket. A rendszeres és a szakembereink által végzett szakszerű karbantartással, a gépek tökéletes műszaki állapota hosszútávon megőrizhető, ezáltal a meghibásodások száma elenyésző. A karbantartást negyedéves rendszerességgel ajánljuk, de lehetőség van egyedi igények alapján is. Ez kiterjed a berendezések műszaki állapotának ellenőrzésére, mechanikai és műszeres vizsgálatára. Ezen alkalmakkal szakembereink ellátják a gép kezelésére vonatkozó tanácsokkal.

Automatákon túl vállaljuk még ESAB, WELD-IMPEX, IWELD, BLM kézi plazmavágógépek értékesítését és javítását.

Debreceni üzletünkben működő szervizünkben lehetőség van (saját felelőségére) a hegesztőgépek kipróbálására. Így a vásárlás előtt Ön is megtapasztalhatja a kiválasztott hegesztőgép működését.

Kollégáink, igény esetén hozzáértő tanácsaadással is segítik az Önnek leginkább megfelelő hegesztőgép kiválasztását.

 

 
iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.