... mert tudjátok, a fű zöld...
...JÓVAL
.

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

 

A jelen ÁSZF tartalmazza a Welding 2000  (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit. 

A Webáruház címe:

www.welding2000.hu/shop

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Welding 2000 Kft
Székhely címe: 4031 Debrecen, Harsona u 59.
Cégjegyzékszám: 09-09-004854
Adószám: 11551854-2-09
Bankszámlaszám : 10103434-19501400-01004003

Csomagküldéssel kapcsolatos a Debrecen Megyei Jogú Polgármesteri hivatal Igazgatási Osztálya által kiadott nyilvántartási szám: 606/2017

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-145814/2018

Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:

Cím: www.welding2000.hu/shop
Telefon: +36 30 505 4967
E-mail: info@welding2000.hu /  webaruhaz@welding2000.hu
Nyitva tartása: H-P 8-16 / SZ 9-11

Felügyeleti szervek

 • Polgármesteri Hivatal Jegyzője
  Debrecen, Piac u 20 Tel:/ +36 52 511 420
 • Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
  Debrecen, Szent Anna u 36. Tel:/+36 52 533 924
 • Nemzeti Fogyasztóvédelemi Hatóság
  Budapest, József krt 6. Tel:/ +36 1 459 4800
 • Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
  Debrecen, Petőfi tér 10. Tel:/ +36 52 500 710

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem. 

A megrendelés lépései:

1. A regisztráció menete
2. A kosár használata
3. A megrendelés összeállítása
4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
5. A megrendelés elküldése
6. A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötelezettség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.) 
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. 
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja. 

A termék lényeges tulajdonságai

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain. 

Árak

A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát, de NEM tartalmazza a házhoz szállítás költségeit.

Kiszállítás, személyes átvétel

1. A szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatók, átlagosan 1-3 munkanap.  (Ettől nagyobb szállítási időt jelezzük ügyfeleink részére.)
2. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
3. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni. 

Szállítás

A küldemények kézbesítése a Magyar Posta segítségével történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási módok, díjak: Magyar Posta futárszolgálattal, árak bruttóban értendők Ft/cím

Csomag díj:

 

 

35,1-40 kg

6285 Ft

0 - 5 kg

1930 Ft

40,1-50 kg

9335 Ft

5,1-10 kg

2132 Ft

50,1-60 kg

10968 Ft

10,1-15 kg

2346 Ft

60,1-70 kg

11212 Ft

15,1-20 kg

2696 Ft

70,1-80 kg

12893 Ft

20,1-25 kg

3100 Ft

80,1-90 kg

14827 Ft

25,1-30 kg

3720 Ft

90,1-100 kg

16680 Ft

30,1-35 kg

5270 Ft

100,1-200 kg

21111 Ft

Raklapos küldemény:

1 db / cím

21568 Ft

2 db / cím

22724 Ft

 

 

Ingyenes szállítás: 

 •  Debrecen területén nettó 2.000 Ft (br 2540 Ft) felett.
 • Minden egyéb, magyarországi település esetén, bruttó 400.000 Ft (nettó 314.960 Ft ) feletti rendelés esetén!

Egyes termékeink ( nagy méretű, extrém súlyú gépek ) egyedi szállítási összeg kiszámítását igénylik. Amennyiben ilyen terméket vásárol, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

  


Az egyedi méretű csomagok (pl: túl hosszú)  esetén, kérjük egyeztessen a szállítási díjról kollégánkkal awebaruhaz@welding2000.hu mail címen, vagy a +36305054967 telefonszámon.
Külföldi kézbesítés igénye esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal az webaruhaz@welding2000.hu email címen.

Lehetséges fizetési módok

1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel, többletköltséget von maga után )
2. Banki átutalás (előre utalás)
3. Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a B-Payment biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos SSL protokolt használó kártyaelfogadó rendszer által.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a B-Payment fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Borgun által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok  szabályi és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik és nem a webáruház oldalán.

A webáruház az Ön kártya és számla adatainak nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Elállási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

Welding 2000 Kft,
4031, Debrecen, Harsona u 59.
webaruhaz@welding2000.hu .

Az elállási nyilatkozatot letöltheti innen: ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Ha Ön kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén Ön köteles megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük az Ön által nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján
A webáruházon keresztül történő vásárlásnál az Ügyfél elfogadja az Internet lehetőségeit, és korlátait. A weboldalon megjelenő képekért, előre nem kiszámítható árváltozásokért (árfolyam ingadozás, beszállítói árváltozás) felelősséget nem vállal a Szolgáltató! Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie. A Szolgáltató nem felel az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért. (Vírus, szoftverhibából, illetve internetes hibából).

Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállal a Szolgáltató felelősséget, ill. a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál.

Amennyiben kézbesítéskor a csomagoláson bármilyen sérülést: horpadást, szakadást, beázást észlelnek a futár köteles megvárni, hogy a címzett a csomagot kibontsa, és meggyőződjenek annak tartalmának épségéről.

Ha bármilyen sérülést /karcolást, horpadást, repedést stb./ észlel, akkor nyomatékosan kérjük, hogy vegyen fel jegyzőkönyvet a futárszolgálat képviselőjénél (sofőr). Ha a csomagot Ön átvette és ezt aláírásával igazolja, akkor ez egyben egy nyilatkozat is - a jegyzőkönyv hiányában - , hogy az árut mennyiségileg és minőségileg átvette. Tehát a rendelt termék megfelelő darabszámban és épségben, sértetlenül az Ön birtokába került. Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért felelősséget nem vállalunk. A nem rendeltetésszerű használat, tárolás, rakodás esetén sérülő /karcolás, horpadás, repedés stb./, nem működő terméket nem vagyunk kötelesek visszavenni az elállási jogtól függetlenül.

Kérjük alkalmazza a fent leírt tanácsokat a termék átvételénél, hogy Önnek gondtalan és örömteli legyen a vásárlása a cégünktől.

A Szolgáltató jogosult, a vásárlás feltételeit, szabályait és a jelen ÁSZF -t bármikor módosítani.

 Garancia, jótállás:

Forgalmazott termékeinkre kötelező jótállásról a 151/2003.(IX.22), 97/2014(III.25) kormányrendeletek rendelkezései az irányadók. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 19/2014. (IV.29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak. Kérjük, hogy a garanciajeggyel ellátott termékek átvételekor kapott garancialevelet őrizze meg a jótállási és szavatossági jogok érvényesítéséhez!

Nem érvényesíthető a jótállási igény ha a meghibásodást: 
- nem rendeltetésszerű vagy a használati utasítástól eltérő használat okozta,
- nem megfelelő szállítás vagy tárolás okozta,
- környezeti vagy a készüléken kívül álló ok (pl. nem megfelelő hálózati feszültség, hosszabbító, áramfejlesztő, stb.) okozta,
- vagy a készüléket a garancialevélben szereplő szakszervizeken kívül már más is javította,
- illetve ha a készülék javítása lehetetlenné válik a gyártó, az értékesítő vagy a szerviz működési körén kívül álló okból.

Jótállási vagy szavatossági igény bejelentésének módja

1. Személyes bejelentés
A vásárló bejelentheti személyesen jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgálta
tónál (Szolgáltató címe). Ekkor az Szolgáltató munkatársa a kifogásáról jegyzőkönyvet vesz fel, amelyben rögzíti:
- a vásárló nevét, címét, 
- a termék megnevezését, vételárát, 
- a vásárlás időpontját, 
- a hiba bejelentésének időpontját, - a hiba leírását, 
- a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt, 
- a kifogás rendezésének módját. 
Ha a kifogás rendezésének módja a vásárló igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben rögzíti. 
A jegyzőkönyv másolatát a vásárló átadja. 

2. Írásban történő bejelentés
A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónak (Szolgáltató címe) küldött levélben, vagy elektronikus levélben (Szolgáltató email címe ). 
Ekkor a levélnek tartalmaznia kell:
- a vásárló nevét, címét, 
- a termék megnevezését, vételárát, 
- a vásárlás időpontját, 
- a hiba bejelentésének időpontját,
- a hiba leírását,
- a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt. 

 

Adatvédelmi nyilatkozat:

 

A Szolgáltató által üzemeltetett Honlap használatának feltétele, hogy a Felhasználó előzetesen elolvassa és elfogadja jelen Nyilatkozat teljes tartalmát. A Honlapra történő belépéssel a Felhasználó elismeri, hogy a Nyilatkozatban foglalt rendelkezéseket és feltételeket megismerte és magára nézve kötelezőnek fogadja el. A Felhasználó a Honlapot a Nyilatkozatban foglaltak megtartásával szabadon, ingyenesen látogathatja anélkül, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot megadna. A Szolgáltató azonban a Honlapról elérhető bizonyos szolgáltatások igénybevételét előzetes regisztrációhoz, adatok megadásához kötheti. Amennyiben Ön akként dönt, hogy a kért személyes információt nem adja meg, úgy lehetséges, hogy nem fér hozzá a honlap bizonyos részeihez.

Adatvédelmi rendelkezések

A Honlapon a személyes adatok megadása minden esetben önkéntes és az adatkezelés jogalapja a Felhasználó hozzájárulása, amelyet adatai megadásakor bocsájt rendelkezésre. A Honlap használata a Honlap látogatása során rögzített adatokkal végzett adatkezelések tekintetében a Nyilatkozatban meghatározottak elfogadásának, és az itt meghatározott adatkezeléshez való hozzájárulásnak minősül. A regisztráció, valamint a szolgáltatások megrendelése során megadott személyes adatok kezeléséhez szükséges hozzájárulást az érintettek a regisztrációval, illetve a megrendeléssel egyidejűleg adják meg. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama. stb. ) A Honlapon megadott, illetve a látogatás során rögzített személyes adatok kezelője a Szolgáltató.

A Szolgáltató a nyilatkozatban foglaltak alkalmazása során valamennyi hatályos magyar jogszabály adatkezelésre és adatvédelemre vonatkozó rendelkezéseinek betartására kötelezettséget vállal, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés céljait szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény, az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseire, valamint az adatvédelmi biztosnak az Internettel összefüggő adatkezelések egyes kérdéseiről szóló ajánlására. Továbbá az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 rendelete, a GDPR, azaz General Data Protection Regulation, ugyanúgy, mint ahogyan az érvényben lévő magyar jogszabály, az információs és önrendelkezési jogról szóló 2011. évi CXII. törvény. Ez a két jogszabályt 2018. május 25-től lép életbe, együttesen alkalmazandó. A szabályozás lényege a személyes adatok körültekintő, minden körülményt számba vevő védelme.

Az EU új Általános Adatvédelmi Rendeletét (a továbbiakban: a GDPR) azért hozták létre, hogy Ön jobban kontrolálhassa, hogy a vállalkozások hogyan gyűjtik és használják az Ön személyes adatait. Ez egy uniós rendelet, ezért az EU-n belül működő valamennyi szervezetre vonatkozik, továbbá azokra a világszerte működő vállalkozásokra is, akik az uniós állampolgárok személyes adatait kezelik. Ennek a változásnak kiemelt része és eredménye az átláthatóság, mivel Önnek tudnia kell, hogy egy Önre vonatkozó személyes információt hogyan használnak; olyan esetekben például, mint amikor Ön használni kívánja szolgáltatásainkat, mint a regisztrált partner, az online vásárlás vagy az elektronikus marketing kommunikáció (vagyis hírlevelek fogadása). A GDPR új jogokat biztosít az érintettek számára, mint például az adathordozhatóság joga és a törléshez való jog. Az adatvédelmi jogszabályok alapján már meglévő jogai, mint például az adatokhoz való hozzáféréshez joga és a helyesbítéshez való jog, az adatkezelés korlátozásának joga vagy az adatkezelés elleni tiltakozás joga továbbra is megmaradnak, ezeket Ön 2018. május 25-e után is gyakorolhatja.

Fogalom meghatározások

Személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A Személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható;

Adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;

Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen a személyes adatok gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása;

Adatkezelő: a Welding 2000 Kft. (székhely: 4031 Debrecen, Harsona u 59.);

Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve, hogy a technikai feladatot az adatokon elvégzik;

Adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

Adattovábbítás: a Személyes adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé tétele;

Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;

Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges;

Automatizált adatállomány: automatikus feldolgozásra kerülő adatok sora;

Gépi feldolgozás: a következő műveleteket tartalmazza, ha azokat részben vagy egészben automatizált eszközökkel hajtják végre: az adatok tárolása, az adatokkal végzett logikai vagy aritmetikai műveletek, az adatok megváltoztatása, törlése, visszakeresése és terjesztése;

Felhasználó: az a természetes személy, aki a Társaság honlapján (www.libri.hu) regisztrál.

Nyilvánosságra hozatal: a Személyes adatot bárki számára történő hozzáférhetővé tétele.

Személyes adatok védelme

A Welding 2000 Kft (Szolgáltató) betartja az adatok gyűjtését és használatát szabályozó nemzeti adatvédelmi törvényeket. Minden adatkezeléssel, adatfeldolgozással, adattovábbítással, törléssel vagy bármilyen egyéb, a személyes adattal kapcsolatos történést nyilvántartásban rögzítünk, a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük.

A fenti adatok kezelésének célja a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges azonosítás, a szolgáltatás, illetve a megrendelés teljesítése, kapcsolattartás a Felhasználóval. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Welding 2000 Kft a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalán leadott megrendelésből illetve üzletünkben történő személyes vásárlás alkalmával készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. Ezután kerül törlésre, illetve megsemmisítésre. A szolgáltató az adatokat - az azonosításon kívül - legfeljebb anonimizált formában használja fel statisztikai célokra. Az adatokat a Szolgáltató addig tárolja, amíg az egyes szolgáltatásokhoz a Felhasználó regisztrációval rendelkezik, illetve amíg a szolgáltatást igénybe veszi.

A Felhasználó köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a Felhasználó egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a Felhasználó adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. A Felhasználó számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít arra, hogy amennyiben korábban regisztrált a honlapon, akkor az egyedi felhasználónév és jelszó megadását követően a Felhasználó saját adataihoz hozzáférjen, módosítsa, illetve törölje azokat. Az Ön által megadott személyes vagy elérhetőségi adatokat az adatbázisunkból kitörhetjük, ha Ön bennünket az info@welding2000.hu e-mail címen vagy 4031 Debrecen, Harsona u 59. postai címünkre elküldött írásos megkeresés útján erre vonatkozólag megkér. Az Ön adatait, elérhetőségeit 24-48 órán belül törölni fogjuk, amiről Ön írásos tájékoztatást kap.

A Felhasználó köteles a regisztráció során a valóságnak megfelelő és teljes információt közölni a regisztrációs adatlap kérdéseire vonatkozóan, illetve a regisztrációs adatokat változás esetén megfelelően frissíteni. A Felhasználó által nyújtott adatok valótlansága, hiányossága vagy pontatlansága, illetve a jelen Nyilatkozatban foglalt feltételek vagy a vonatkozó jogszabályok megsértése esetén a Szolgáltatónak jogában áll részlegesen vagy teljes mértékben felfüggeszteni, vagy megszüntetni a Felhasználó hozzáférését.

A megrendeléssel vagy a regisztrációval összefüggésben más személyes adatainak megadása esetén az ilyen személyes adatokat továbbító személyt terheli a felelősség az adatkezeléshez (ideértve az adattovábbítást, és a Szolgáltató által a személyes adatokkal végzett adatkezelési műveleteket is) szükséges hozzájárulás beszerzéséért, és a jogszerű adatkezeléshez szükséges tájékoztatás megadásáért. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a más személyes adataival való visszaélés jogellenes.

Regisztrációkor a felhasználók jelszavát salt-olt sha kódolással titkosítjuk. A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy az általa kezelt adatok és személyes adatok az arra jogosulatlan harmadik személyek számára ne legyenek hozzáférhetőek kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. (pl: A futárszolgálat, a rendelés kézhezvételéhez.). Ezen adatokat a Welding 2000 Kft kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A személyes adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága

A honlap számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei az adatkezelő székhelyén, találhatók meg. A Welding 2000 Kft. a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

 • az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);
 • hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);
 • változatlansága igazolható (adatintegritás);
 • a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

A Welding 2000 Kft. olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt. A Welding 2000 Kft. az adatkezelés során megőrzi

 • a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;
 • a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét;
 • a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.
 • Az adatokat elsődlegesen a Szolgáltató illetve a Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.

Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek, protokolltól (e-mail, web, ftp, stb.) függetlenül sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, szerződés vitatására, vagy az információ felfedésére, módosítására vezetnek. A szolgáltató megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést, hogy ezeket a fenyegetéseket kivédje. A rendszereket megfigyeli annak érdekében, hogy minden biztonsági eltérést rögzíthessen, és bizonyítékkal szolgálhasson minden biztonsági esemény esetében. A rendszermegfigyelés ezen kívül lehetővé teszi az alkalmazott óvintézkedések hatékonyságának ellenőrzését is.

 Az adatkezelő adatai, elérhetősége

 • Cégnév: Welding 2000 Kft
 • Székhely: 4031 Debrecen, Harsona u 59.
 • Weboldal: www.welding2000.hu
 • Adószám: 11551854-2-09
 • Elektronikus elérhetőség: info@welding2000.hu
 • Telefonos elérhetőség: +36 52 530 815

Adatfeldolgozásra jogosultak:

 • Cégünk szerverszolgáltatója.
 • Cégünk által alkalmazott könyvelő, valaminta megbízott könyvvizsgálója a pénzügyi teljesítésre vonatkozó adatok vonatkozásában.
 • Cégünk bankszámláját vezető pénzintézet a pénzügyi teljesítésre vonatkozó adatok vonatkozásában.
 • Magyar Posta a postázásra, szállításra vonatkozó adatok vonatkozásában, futárszolgáltatójaként a szállításra vonatkozó adatok vonatkozásában.

Adattovábbítás harmadik fél irányába

A Honlapon előfordulnak harmadik fél weboldalait tartalmazó linkek. Ezek a link utalások azonban csak a látogatók böngészését könnyítik meg. A Szolgáltató minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Felhasználó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Az oldal használ még harmadik féltől követő kódokat is, amit a google-analytics szolgáltatás használ, Illetve a get site control másol még követő kódokat a felhasználó gépére, ami a szolgáltatás technikai működéséhez szükséges.

A Szolgáltató nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen Nyilatkozat csak a Szolgáltató által üzemeltetett Honlapra vonatkozik.

A kapcsolódó oldalak adatkezelési szabályzatai:

A Felhasználó megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos a Szolgáltató számára. A Szolgáltató az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére. Amennyiben a Felhasználó bármely személyes adatát önként eljuttatja a Szolgáltatóhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Szolgáltató - az adott szolgáltatás jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A Szolgáltató kijelenti, hogy a rendszert érő bármilyen támadásból, jogosulatlan behatolásból származó adatbázis-sérülésért, adatlopásért vagy egyéb kárért semmilyen felelősséget nem áll módjában vállalni.

Remarketing, cookie használat

Az oldal cookie-kat használ, amelyek szükségesek a megfelelő működéshez. Itt egy átmeneti session (munkafolyamat) azonosító szám kerül eltárolásra a látogató gépén. (Átmeneti cookie: ezek az ideiglenes adatok a böngészése végéig kerülnek csak tárolásra a cokkie file-ban. Ezek elengedhetetlenek a honlapunkkal kapcsolatos egyes funkciók megfelelő működéséhez.) Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül rögzítésre. Az általunk az Ön számítógépébe behelyezett összes cookie-t eltávolíthatja a böngészője beállításával- Sok esetben elégséges lenyomni a ctrl+shift+del billentyű kombinációt.

Harmadik féltől kapott cookie-k:

– Google Analytics
_utma; _utmb; _utmv; _utmz; _utmx: Ezek a cookie-k név nélküli adatokat gyűjtenek arról, hogyan használják a látogatók a weboldalunkat, hogy ennek alapján javítani tudjuk annak használhatóságát. További információ: www.google.hu/intl/hu/policies/privacy/

– Facebook.com
datr; lsd; reg_ext_ref; reg_fb_gate; reg_fb_ref; wd: Weboldalunk tartalmát megoszthatja a barátaival a Facebook közösségi oldalon. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépén, amelyek felett nincs ellenőrzésünk.

– accounts.google.com
GALX; GAPS; GoogleAccountsLocale_session: Weboldalunk tartalmát megoszthatja a barátaival a Google közösségi oldalán. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépén, amelyek felett nincs ellenőrzésünk.

E-mail címek felhasználása

A szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásának jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.

Az email címek kezelése elsősorban a Felhasználó azonosítását a megrendelések teljesítése szolgáltatások igénybevétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mailküldésre.

Hírlevél szolgáltatás

A hírlevél szolgáltatásunkra nincs automatikus feliratkozás. Minden esetben a felhasználó jóváhagyása kell hozzá, melyet weboldalunk böngészése során tehet meg. Leiratkozni a hírlevélben szereplő leiratkozó linken tud, vagy kérhető a fent megadott elérhetőségeink valamelyikén.

A hírlevél küldő rendszer (a mailchimp) a felhasználó email címét kapja meg, de ennek indítását a felhasználó tudja csak kezdeményezni, automatikusan erre nem kerül sor.

A vevő kifejezett tiltó rendelkezése hiányában a www.welding2000.hu rendszeren belül megengedett a regisztrált email címre hírlevél küldése akciókról, újdonságokról valamint technikai jellegű kérdéseinkről.

TÁJÉKOZTATÁS

Az Adatvédelmi nyilatkozatban foglalt rendelkezésekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen, peren kívül megegyezni nem tudnak, a jogviták eldöntése a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok előtt történik.

A Szolgáltató jelen Adatvédelmi nyilatkozatban foglalt rendelkezéseket - a vonatkozó jogszabályok keretein belül - bármikor módosíthatja, mely módosításokat Felhasználó a Honlap megnyitásával tudomásul veszi és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.